Over LegalTalk

De inhoudelijke waarde van juridische blogs wordt steeds groter. Ook het aantal relevante blogs blijft groeien. Maar je hebt er een dagtaak aan om ze allemaal te volgen. Met LegalTalk bieden we een uniek nieuw platform waarin we ruim 80 relevante juridische blogs overzichtelijk bij elkaar brengen. Op elk moment van de dag zicht op wat er ergens in Nederland geblogd wordt!
 
Verzamelen van blogs is slechts stap één. Waar je als gebruiker echt van profiteert is dat je bij LegalTalk eenvoudig alle blogs kunt doorzoeken en zelfs kunt filteren op rechtsgebied. Daarnaast kun je een attendering instellen zodat je direct een mail ontvangt als er een blogartikel verschijnt dat voldoet aan jouw profiel.
 
Deze online service is volledig gratis. Ook blogs die nog niet zijn opgenomen kunnen een verzoek doen tot opname in LegalTalk.

LegalTalk is een product van Boom juridisch (Bju). Bju is al ruim vijftien jaar actief in de juridische informatiewereld. Ons uitgangspunt is dat wij leven van ideeën en het businessmodel daar later wel bij ontwikkelen. Je moet ondernemen en meegaan met de bewegingen in de juridische markt. En die markt is – net als wij – sterk in beweging. Wij zorgen voor antwoorden op vragen die nu én in de toekomst worden gesteld. En voorzien in flexibele content die op maat is geprijsd.

www.bju.nl


 

 

Bezoekadres
Kanonstraat 4-IV
2514 AR Den Haag

 

Postadres

Postbus 85576
2508 CG Den Haag

tel.: 070-330 70 33/94
fax: 070-330 70 30

e-mail: info@bju.nl