Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

Hoe maak jij je als toekomstig advocaat futureproof?

door REDACTIE MR. WEBLOG 19-02-2020

Josephine Marres (HVG Law LLP): “Je hebt er alles aan gedaan om je cv zo compleet mogelijk te maken en nu ben klaar om als advocaat bij een gerenommeerd kantoor te starten. Maar hoe onderscheid jij je op lange termijn ten opzichte van andere kandidaten? Maak jouw profiel futureproof door jezelf naast het recht te […]

Het bericht Hoe maak jij je als toekomstig advocaat futureproof? verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

De 5 grootste fouten in het traditionele sollicitatieproces

door REDACTIE MR. WEBLOG 19-02-2020

Solliciteren in Nederland gaat meestal ‘best vreemd’, stelt Joost Seijsener. En daardoor zijn de resultaten vaak minder dan gehoopt. Welke fouten worden volgens hem volop gemaakt? En zijn die eigenlijk wel te voorkomen? Als ‘praten met een roker die een sigaret opsteekt, terwijl hij zegt te weten dat roken ongezond is. En daarbij klaagt over […]

Het bericht De 5 grootste fouten in het traditionele sollicitatieproces verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

De belangrijkste uitdaging van 2020: het tekort aan talent

door REDACTIE MR. WEBLOG 19-02-2020 Het tekort aan talent is iets waarmee elk bureau in de recruitmentbranche momenteel kampt. Recruiters, werkgevers, de kandidaten zelf, iedereen ervaart de gevolgen ervan. Annika van Leeuwen vertelt er meer over. Kandidaten zijn de belangrijkste component in elk succesvol recruitmentproces. Zonder getalenteerde kandidaten kun je geen vacatures invullen en zijn klanten ontevreden. En als klanten […] Het bericht De belangrijkste uitdaging van 2020: »»
Mr. Weblog

LVH Advocaten naar modern pand: World Port Center te Rotterdam

door REDACTIE MR. WEBLOG 19-02-2020 Om haar visie op de manier waarop een advocatenkantoor haar cliënten zo goed mogelijk van dienst kan zijn nog beter te kunnen realiseren, verhuist Leeman Verheijden Huntjens Advocaten per 1 maart 2020 naar een nieuwe locatie: het World Port Center (WPC) aan de Wilhelminakade te Rotterdam. “Wij zijn niet een advocatenkantoor waar cliënt, advocaat en […] Het bericht LVH Advocaten naar modern pand: World Port Center te Rotterdam verscheen eerst op M »»
Mr. Weblog

VanEps Kunneman VanDoorne trots op Chambers Band 1-ranking

door REDACTIE MR. WEBLOG 19-02-2020 In de 2020 editie van de jaarlijkse Chambers Global guide is VanEps Kunneman VanDoorne wederom het enige kantoor met een Band 1-ranking in de Dutch Caribbean. Daarnaast is Randolph van Eps de eerste advocaat in de Dutch Caribbean die na eerdere Band 1-rankings het predicaat ‘Senior Statespeople’ toegekend heeft gekregen. Het is het negende jaar […] Het bericht VanEps Kunneman VanDoorne trots op Chambers Band 1-ranking verscheen eerst op Mr. Onlin »»