Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

De rechtspraak na een jaar AVG

door REDACTIE MR. WEBLOG 14-06-2019 Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving “AVG” (Algemene verordening gegevensbescherming) van toepassing. Inmiddels zijn wij ruim een jaar verder. Hieronder nemen wij je mee in de meest opvallende uitspraken die de rechter heeft gedaan met betrekking tot de toepassing van deze bijzondere en gecompliceerde wetgeving. De procedure van artikel 35 Uitvoeringswet AVG in […] Het bericht De rechtspraak na een jaar AVG verscheen eerst op Mr. Onlin »»
Mr. Weblog

Hoe doen onze jongens het in Portugal?

door REDACTIE MR. WEBLOG 14-06-2019

Nederland-Mehihihiiiiiiixiiicoooo De eerste wedstrijd was tegen Mexico, een onbekende tegenstander. Meesterscout Piet de Visser is in ieder geval altijd wel enthousiast over Mexico als je het hem vraagt. “Dat ene kleine linksbuitentje, dat is een snel spelertje die je in de gaten moet houden.” En verder volgen de meesten wel ‘Narcos: Mexico’ op Netflix. Qua […]

Het bericht Hoe doen onze jongens het in Portugal? verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

De Collegebundel nu met de allerhoogste korting

door REDACTIE MR. WEBLOG 14-06-2019 U kunt de Collegebundel 2019-2020 nu met 7,5% korting bestellen. U krijgt er bovendien de gratis mini-Collegebundel bij. Of bestel de eyecatcher Collegebundel limited edition, want ook hierop krijgt u 7,5% korting én de mini-bundel. De reguliere Collegebundel bevat alle wetgeving die u als professional nodig hebt. Het is de meest geliefde wettenbundel onder rechtenstudenten, […] Het bericht De Collegebundel nu met de allerhoogste korting verschee »»
Mr. Weblog

 Vruchtgebruik? ‘Lekker profiteren van een ander’

door REDACTIE MR. WEBLOG 14-06-2019 “Als de notaris het over vruchtgebruik heeft, bedoelt ie gewoon lekker profiteren van een ander.” Of: “Bezoek je datingsites? Wat gebeurt er met al die profielen als je overlijdt?” Met ludieke en informatieve teksten en filmpjes op social media wil de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) het beroep van notaris nog beter op de kaart zetten. Op […] Het bericht  Vruchtgebruik? ‘Lekker profiteren van een ander’ verscheen eerst op Mr. Online »»
Mr. Weblog

Een nieuwe weg

door REDACTIE MR. WEBLOG 14-06-2019

Het harder werken voor lagere vergoedingen en de steeds veeleisender cliënten heeft effect op de arbeidsvreugde. Ik ben dan ook gaan nadenken of ik dit werk op deze manier de komende twintig jaar nog wil doen. Een politieke carrière zie ik echter voorlopig niet zitten. Het zal met leeftijd te maken hebben, maar ik ben […]

Het bericht Een nieuwe weg verscheen eerst op Mr. Online.

»»