Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Internetrecht door Arnoud Engelfriet

Gaat de macht van de platforms omhoog of omlaag?

door REDACTIE INTERNETRECHT DOOR ARNOUD ENGELFRIET 23-08-2019 Door ICT-jurist Arnoud Engelfriet. De macht van de platforms, de buzzphrase van 2019 in het internetrecht volgens mij. Want waar internet ooit begon als een open ruimte waar iedereen z’n eigen stalletje kon inrichten, zitten we nu met een paar hele grote silo’s waar je moet zijn om je klanten, partners of bezoekers te kunnen bereiken. Niemand schrijft meer... Lees verder Het bericht Gaat de macht van de platforms omhoog of omlaag? verscheen eerst »»
Modernisering ondernemingsrecht

Consultatie Wet aanpassing geschillenregeling en verduidelijking ontvankelijkheidseisen enquêteprocedure

door REDACTIE MODERNISERING ONDERNEMINGSRECHT 23-08-2019 Gisteren is de wetgevingsconsultatie inzake het ontwerp voor de Consultatie Wet aanpassing geschillenregeling en verduidelijking ontvankelijkheidseisen enquêteprocedure van start gegaan. Uit de aankondiging: Het voorontwerp beoogt de geschillenregelingprocedure effectiever te maken en de voorwaarden die gelden voor de toegang tot … Lees verder »»
NJBlog

Het gaat om het resultaat

door COEN MODDERMAN 23-08-2019 De beslissing op bezwaar en het verbod van reformatio in peius. »»
NJBlog

Het gaat om het resultaat

door COEN MODDERMAN 23-08-2019 De beslissing op bezwaar en het verbod van reformatio in peius. »»
NJBlog

Het spel om de macht in Europa

door JAAP HOEKSMA 23-08-2019 De ironie van Brexit wil dat de stemmen van de Engelse sociaaldemocraten in het Europees Parlement de doorslag hebben gegeven bij de verkiezing van Ursula von der Leyen tot voorzitter van de Europese Commissie. »»