Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

Het belang van een goede overeenkomst van opdracht

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-01-2019 Regelmatig doen ondernemers met elkaar zaken op basis van een handdruk en wat mondelinge afspraken. Het klinkt allemaal mooi en heel vertrouwd, maar er zijn nogal wat valkuilen die je daarbij kunt tegenkomen. Mocht een overeenkomst mondeling aangegaan worden, leg daarna dan altijd de afspraken nog schriftelijk vast in een overeenkomst van opdracht en voeg […] Het bericht Het belang van een goede overeenkomst van opdracht verscheen eerst op Mr. On »»
Mr. Weblog

Zoekt u verdieping in uw werk?

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-01-2019

De VU Law Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis te vergroten en te verdiepen waardoor u beter inzicht en overzicht krijgt in wat er speelt binnen uw juridische praktijk. In dit nieuwe jaar bieden wij u veel leergangen op verschillende rechtsgebieden aan. Schrijf u snel in! Leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers: start 13 maart […]

Het bericht Zoekt u verdieping in uw werk? verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

America First: Goed voor de advocatuur

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-01-2019 Nederlandse advocaten krijgen veel vragen over de effecten van het beleid van president Trump die nu twee jaar aan de macht is. Dit blijkt uit gesprekken met de advocaten Paul Amberg (Baker McKenzie) en Yvo de Vries en Justin Steer (Allen & Overy). Bedrijven willen duidelijkheid over sancties, handelsbelemmeringen en antidumpingregels. “De belangrijkste zorg van […] Het bericht America First: Goed voor de advocatuur verscheen eerst op Mr. Onl »»
Mr. Weblog

NVvR: ‘Pensioenleeftijd rechters blijft op 70 jaar’

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-01-2019 Alle rechters en officieren van justitie blijven op hun zeventigste met pensioen gaan. Het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Rechtspraak (NVvR) wilde de leeftijdsgrens voor plaatsvervangers (zowel bij de zittende als bij de staande magistratuur) optrekken naar 75 jaar, maar heeft dat voorstel ingetrokken. Het bestuur geeft zo gehoor aan de meerderheid van de […] Het bericht NVvR: ‘Pensioenleeftijd rechters blijft op 70 jaar’ verscheen eer »»
Mr. Weblog

Laatste dag om te stemmen voor ‘Gouden Sleutel’ 2018

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-01-2019

Vandaag, dinsdag 15 januari, is de laatste dag dat gestemd kan worden voor de Gouden Sleutel. Elk jaar reikt Mr. deze publieksprijs uit ter bekroning van de beste wervingscampagne voor (aankomende) juristen. Vorig jaar ging de prijs, voor de derde keer op rij, naar NautaDutilh. Wilt u meestemmen? Dat kan tot en met 15 januari […]

Het bericht Laatste dag om te stemmen voor ‘Gouden Sleutel’ 2018 verscheen eerst op Mr. Online.

»»