Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

De eigentijdse eethoek

door REDACTIE MR. WEBLOG 25-05-2020

Laten we beginnen met dat de eigentijdse eethoek er niet alleen meer is om aan te eten. Ook bestaat de eethoek tegenwoordig uit meer dan een rechthoekige tafel met vier of zes stoelen. Wij geven je graag wat meer inspiratie over hoe jij deze gezellige plek kunt vormen! De ronde eetkamertafel Helemaal van nu! De […]

Het bericht De eigentijdse eethoek verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Lisa-Marie Komp over misstanden bij adoptie

door REDACTIE MR. WEBLOG 25-05-2020

Mr. van de week is Lisa-Marie Komp, advocaat van Prakken d’Oliveira. Ze is de advocaat van Dilani Butink die bij de rechtbank Den Haag een proces voert tegen de Nederlandse Staat en de Stichting Kind en Toekomst. Die hebben volgens Butink ernstige fouten gemaakt bij haar adoptie in 1992. Dilani Butink verwijt het bemiddelingsbureau Stichting […]

Het bericht Lisa-Marie Komp over misstanden bij adoptie verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Juridisch Advies x Covid-19 wint prijs van Law Hub

door REDACTIE MR. WEBLOG 25-05-2020 De prijsvraag die de Amsterdam Law Hub begin april uitscheef om nieuwe juridische hulpinitiatieven tijdens de coronacrisis te belonen, heeft een winnaar opgeleverd. Het Juridisch Advies x Covid-19 krijgt 500 euro. Als Anne Coppelmans, derdejaars rechtenstudent aan de universiteit van Maastricht, een met een vriend belt over de gevolgen van het coronavirus, wordt haar snel […] Het bericht Juridisch Advies x Covid-19 wint prijs van Law Hub verschee »»
Mr. Weblog

Baker McKenzie voor tiende keer uitgeroepen tot Netherlands Transfer Pricing Firm of the Year

door REDACTIE MR. WEBLOG 25-05-2020 Baker McKenzie heeft tijdens de jaarlijkse ITR European Tax Awards de prijs voor Netherlands Transfer Pricing Firm of the Year in de wacht gesleept. Hiermee is de Amsterdamse firma het enige Nederlandse kantoor dat erin is geslaagd deze award tien keer te winnen. Daarnaast is dit het derde jaar op rij dat de fiscale praktijk […] Het bericht Baker McKenzie voor tiende keer uitgeroepen tot Netherlands Transfer Pricing Firm of the Year verscheen eer »»
Mr. Weblog

6 Redenen waarom het nieuwe pensioenstelsel er (nog) niet is

door REDACTIE MR. WEBLOG 25-05-2020 Precies een jaar na het sluiten van het Pensioenakkoord is onzeker of het nieuwe pensioenstelsel er komt. Mark Heemskerk noemt zes redenen waarom het nieuwe stelsel er (nog) niet is. Op 5 juni 2019 werd het Pensioenakkoord feestelijk gepresenteerd. Het moest de opmaat worden naar het nieuwe pensioenstelsel. Een jaar later en een coronacrisis verder […] Het bericht 6 Redenen waarom het nieuwe pensioenstelsel er (nog) niet is verscheen eerst op Mr. »»