Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

Rogier Hartendorp benoemd tot bijzonder hoogleraar

door REDACTIE MR. WEBLOG 20-03-2019 De Haagse rechter Rogier Hartendorp is benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Hij gaat de nieuwe leerstoel Maatschappelijke Effectiviteit van de Rechtspleging bekleden. In een tijd waarin het rechterlijk gezag niet meer vanzelfsprekend is en in veel zaken een louter juridische beslissing niet toereikend is, ziet Hartendorp uit naar zijn nieuwe functie. “Door […] Het bericht Rogier Hartendorp benoemd tot bijzonder hoogleraar »»
Mr. Weblog

Wetsvoorstel massaschade aangenomen

door REDACTIE MR. WEBLOG 20-03-2019 De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel Afwikkeling massaschade in collectieve actie. Dat betekent dat rechters in de toekomst collectief schadevergoedingen mogen toewijzen in grote, gezamenlijke rechtszaken. De nieuwe wet maakt het voor gedupeerden makkelijker om in een collectieve actie schade te verhalen. Hiermee wordt voorkomen dat verschillende belangenorganisaties meerdere procedures over dezelfde gebeurtenis […] Het bericht We »»
Mr. Weblog

Eline Viersen (Loyens & Loeff) over The Big Apple

door REDACTIE MR. WEBLOG 20-03-2019 Overstap van de week is Eline Viersen. Viersen is per 1 februari overgestapt als kandidaat-notaris van De Brauw Blackstone Westbroek naar de Corporate/M&A praktijkgroep van Loyens & Loeff. Ze is gespecialiseerd in corporate governance, herstructureringen, beursgangen, fusies en overnames en joint ventures. Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt? De notariële praktijk […] Het bericht Eline Viersen (Loyens & »»
Mr. Weblog

10% lentekorting op cursussen van het CPO

door REDACTIE MR. WEBLOG 20-03-2019

Vandaag begint de lente! Bij uitstek het seizoen voor nieuwe inspiratie en een frisse blik. Wij vieren de lente graag samen met u en bieden daarom – alleen vandaag en morgen – 10% lentekorting op onze cursussen*. Vul de kortingscode LENTE2019 in op het inschrijfformulier en uw korting wordt verrekend. Deze lentekorting is een speciale […]

Het bericht 10% lentekorting op cursussen van het CPO verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Charlottes Law

Dutch Comic Con wijzigt toegangsvoorwaarden door schietincident Utrecht

door REDACTIE CHARLOTTES LAW 20-03-2019 Mag Dutch Comic Con de voorwaarden wijzigen? Er mogen geen nep-wapens meer mee naar binnen en ook tassen mogen niet meer gebruikt worden. Sommige mensen die al een ticket gekocht hebben, willen nu niet meer naar Dutch Comic Con, maar volgens de algemene voorwaarden kan een ticket om geen enkele reden geruild worden. Extra veiligheidsmaatregelen […] The post Dutch Comic Con wijzigt toegangsvoorwaarden door schietincident Utrecht appeared first on »»