Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

Haal jij genoeg klanten uit je offertes?

door REDACTIE MR. WEBLOG 07-08-2020 Omdat elke notaris of jurist een verschillend tarief hanteert, vragen klanten vaak eerst bij meerdere partijen offertes aan. Welk van deze partijen uiteindelijk de klant wint heeft veel met de inhoud en design van zijn offerte te maken. Na uitgebreid onderzoek weten de specialisten van Offerte.nl precies hoe de perfecte offerte eruit ziet. Zij bieden nu aan alle notarissen en juristen aan om je offerte GRATIS te laten checken. Het bericht Haal ji »»
Mr. Weblog

Anouk Oosterom en Jordi Wals over oost en west

door REDACTIE MR. WEBLOG 07-08-2020

Overstappers van de week zijn Anouk Oosterom en Jordi Wals. Deze voormalig kantoorgenoten bij Linklaters LLP zijn een nieuw advocatenkantoor gestart: ‘w+o advocaten’. Zij richten zich met name op fusies en overnames, ondernemingsrecht en energierecht.

Het bericht Anouk Oosterom en Jordi Wals over oost en west verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

door REDACTIE MR. WEBLOG 07-08-2020

Geniet tijdens je vakantie van de podcast SSR Meestervertellers! Ook deze zomer komen we met enkele inspirerende en interessante afleveringen. Mooie verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Kortom food for thought tijdens de zomermaanden!

Het bericht NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Twee hooggeleerde juristen houden ‘bourgondisch-filosofische’ gesprekken

door REDACTIE MR. WEBLOG 07-08-2020 De een is hoogleraar Successierecht in Nijmegen, de ander is hoogleraar Agrarisch recht in Groningen. Onder de naam Prof & Prof beschouwen Bernard Schols en Jeroen Rheinfeld, zowel goede vrienden als Doktorvater en -zoon, in het programma Recht is Rond het recht, zowel civiel als fiscaal. Het begon als een hobby, maar de eerste theaterboeking is al binnen, zelfs voordat de eerste aflevering het levenslicht heeft gezien. Mr. legt hen enkele vr »»
Mr. Weblog

De voorzichtige weg richting herstel

door REDACTIE MR. WEBLOG 06-08-2020 Hoewel velen van ons de woorden COVID en Corona niet meer kunnen horen, is het nog steeds de realiteit waarin we leven. De arbeidsmarkt heeft (ook) flinke klappen gekregen, zowel de vaste als de flexibele arbeidsmarkt. Veel bedrijven kennen een noodgedwongen vacaturestop. Zagen we in juni een tijdelijk herstel, een maand later genieten velen van een welverdiende vakantie en is de markt weer enigszins ingedut. Het bericht De voorzichtige weg richt »»