Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

Adoptierecht in Nederland

door REDACTIE MR. WEBLOG 13-07-2020

Het is voor alle betrokkenen een heftige aangelegenheid. De familieband tussen de biologische ouders en het kind wordt verbroken en er wordt een nieuwe wettelijk geldende familieband vastgesteld tussen het kind en de adoptieouders.

Het bericht Adoptierecht in Nederland verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Schrijf wat je bedoelt!

door REDACTIE MR. WEBLOG 13-07-2020

Ook wel eens iets anders gezegd dan u eigenlijk bedoelde? Het komt vaak voor. En al helemaal als u een andere taal gebruikt. Wat is bijvoorbeeld de cultureel (of, zo u wilt: emotioneel) bepaalde betekenis van "should"?

Het bericht Schrijf wat je bedoelt! verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

OM krijgt weer twee nieuwe hoofdofficieren

door REDACTIE MR. WEBLOG 13-07-2020

Bij het Openbaar Ministerie worden opnieuw twee nieuwe hoofdofficieren benoemd. René de Beukelaer wordt hoofdofficier van justitie van het Amsterdamse parket. Marthyne Kunst wordt hoofdofficier van het parket Oost-Nederland. Hun benoeming gaat in op 15 augustus.

Het bericht OM krijgt weer twee nieuwe hoofdofficieren verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Vakantie, staycation of de gulden middenweg?

door REDACTIE MR. WEBLOG 13-07-2020

De vakanties zijn in aantocht. Niet iedereen kiest ervoor om naar het buitenland te gaan. Maar wat verlangen we naar ontspanning na alle corona-stress. Wat ga jij doen?

Het bericht Vakantie, staycation of de gulden middenweg? verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Samen sterker door Sale & Lease Back

door REDACTIE MR. WEBLOG 13-07-2020 De afgelopen maanden waren voor ondernemend Nederland nogal zwaar. Met het teruglopen van het aantal opdrachten en dus ook inkomsten, had menig ondernemer het geïnvesteerde vermogen achteraf toch liever op zak gehouden. In deze bizarre tijd is 'samen sterker' en partnership heel belangrijk gebleken. Trotec Laser wil daarom haar klanten graag te hulp schieten door een Sale & Lease Back optie aan – hiermee wordt direct de liquiditeit en investe »»