Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

NJBlog

De Netherlands Commercial Court (of Appeal), bijna een feit

door COEN DRION 10-12-2018 Vooraf Drion: Op 11 december 2018 vindt in onze Eerste Kamer de finale stemming plaats over de eerste gewone civiele gerechten die integraal procederen in het Engels mogelijk gaan maken, in de eerste aanleg en in hoger beroep. »»
NJBlog

De Netherlands Commercial Court (of Appeal), bijna een feit

door COEN DRION 10-12-2018 Op 11 december 2018 vindt in onze Eerste Kamer de finale stemming plaats over de eerste gewone civiele gerechten die integraal procederen in het Engels mogelijk gaan maken. »»
Vallenduuk

Vallenduuk Advocaten benoemt twee nieuwe partners

door REDACTIE VALLENDUUK 10-12-2018 Per 1 januari 2019 benoemt Vallenduuk Advocaten Nederland twee nieuwe partners: Marcel Kikkert en Kevin Vierhout. Dat heeft de directie van Vallenduuk besloten. Patrick Bobeck: “Met de benoeming van Mr Kikkert en mr Vierhout is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Wij zijn verheugd dat deze twee zeer ervaren advocaten zich langer committeren aan ons kantoor en dat wij samen kunnen blijven bouwen aan onze verdere (internationale) groei. »»
Rechtblog

Is verbouwen, bouwen of uitbreiding bedrijfsactiviteiten zonder vergunning een delict?

door REDACTIE RECHTBLOG 07-12-2018

Als u een pand wilt bouwen, uw pand wilt verbouwen of uw bedrijfsactiviteiten wilt uitbreiden, is de kans groot dat u hier [...]

Het bericht Is verbouwen, bouwen of uitbreiding bedrijfsactiviteiten zonder vergunning een delict? verscheen eerst op Rechtblog.

»»
Rechtblog

Advocaat geeft voormalig cliënt aan bij Vreemdelingenpolitie: waarschuwing

door REDACTIE RECHTBLOG 07-12-2018

Een advocaat krijgt twijfels over de identiteit van een buitenlandse cliënt die hij bijstaat in een sociale zekerheidskwestie. Ook vermoedt hij dat [...]

Het bericht Advocaat geeft voormalig cliënt aan bij Vreemdelingenpolitie: waarschuwing verscheen eerst op Rechtblog.

»»