Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Ellen Timmer - juridische artikelen

Ondermijningsmarketing

door REDACTIE ELLEN TIMMER - JURIDISCHE ARTIKELEN 27-10-2020 Het is een saaie titel: “Kamerbrief over benoeming Programmadirecteur-generaal Ondermijning en vervolgaanpak ondermijning“. Het bericht gaat over de brief van de Minister van Veiligheid aan de Tweede Kamer, die ook saai is, maar op een andere manier, al valt er … Lees verder »»
Ellen Timmer - juridische artikelen

Dictatoriaal Amerika? Artikel Sterk | Montesquieu Instituut

door REDACTIE ELLEN TIMMER - JURIDISCHE ARTIKELEN 27-10-2020 Is de Verenigde Staten nog wel een rechtsstaat? Dat vroeg ik me af naar aanleiding van het misbruik door de VS van het sanctieregime voor het straffen van nette burgers. Met deze praktijk gaat de VS gewoon verder, want in … Lees verder »»
Ellen Timmer - juridische artikelen

Onderzoeksrapport over financieel geschilleninstituut Kifid bekend gemaakt

door REDACTIE ELLEN TIMMER - JURIDISCHE ARTIKELEN 27-10-2020 Vandaag heeft de Minister van Financiën het evaluatierapport inzake financieel geschilleninstituut Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) bekend gemaakt. De informatie van Financiën bestaat uit: Een brief aan de Tweede Kamer. Het evaluatierapport. De voorlopige reactie van Kifid op het rapport, ook … Lees verder »»
Ellen Timmer - juridische artikelen

Misbruik van andermans telefoonnummer | telco’s

door REDACTIE ELLEN TIMMER - JURIDISCHE ARTIKELEN 26-10-2020 Telco’s nemen onvoldoende technische en andere maatregelen om sim-swapping te voorkomen schreef ik eerder. Een groeiend probleem is dat het eenvoudig is om andermans telefoonnummer te tonen en daarmee de indruk te wekken dat de bank of een andere instantie … Lees verder »»
Ellen Timmer - juridische artikelen

European Commission announces new European sanctions framework against international human rights violations worldwide

door REDACTIE ELLEN TIMMER - JURIDISCHE ARTIKELEN 26-10-2020 The European Commission and the High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy on 19 October 2002 have put forward a Joint Proposal for a Council Regulation concerning implementation of restrictive measures (sanctions) against serious human rights … Lees verder »»