Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

E-mail is niet altijd veilig genoeg, gebruik daarom Safedocs!

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-02-2019

Als u vaak bestanden -en of dat nou documenten zijn, foto’s of noem maar op – met een vertrouwelijk karakter moet versturen, dan is E-mail vaak niet de beste oplossing. Via www.Safedocs.eu is het wel volkomen veilig én uw zending komt gegarandeerd alleen bij de ontvanger terecht, er kijken dus geen vreemde ogen mee. Overtuig […]

Het bericht E-mail is niet altijd veilig genoeg, gebruik daarom Safedocs! verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Chambers: Nederland belangrijk voor internationale zaken

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-02-2019 De Global Guide 2019 van Chambers and Partners noemt Nederland een ‘zeer belangrijke jurisdictie’ voor internationale zaken. Volgens de samenstellers van de gids heeft onder meer de zaak rond Yukos Oil het internationale karakter van de Nederlandse juridische markt aangetoond. Ook wordt Nederland steeds belangrijker op het gebied van internationale arbitrage. Chambers and Partners doet […] Het bericht Chambers: Nederland belangrijk voor internati »»
Mr. Weblog

22 maart: Dag van het Erfrecht

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-02-2019

Op vrijdag 22 maart organiseert de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) voor het eerst de Dag van het Erfrecht. De ‘Dag van het Erfrecht’ is door de VEAN in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen. Zeker als de familieverhoudingen onder spanning staan […]

Het bericht 22 maart: Dag van het Erfrecht verscheen eerst op Mr. Online.

»»
Mr. Weblog

Monisha Sardjoe (Greenberg Traurig) over gezelligheid

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-02-2019 Monisha Sardjoe (26 jaar) is op 8 augustus 2018 beëdigd als advocaat en werkt bij Greenberg Traurig in Amsterdam. Zij is in de zomer van 2018 afgestudeerd aan Universiteit Leiden in civiel recht en financieel recht en in september 2018 begonnen met de beroepsopleiding. Op Mr. Studenten, website voor ambitieuze rechtenstudenten, staat het hele artikel […] Het bericht Monisha Sardjoe (Greenberg Traurig) over gezelligheid verscheen eerst op Mr. Onli »»
Mr. Weblog

Premature faillissementsaangifte vennootschap kan leiden tot bestuurdersaansprakelijkheid

door REDACTIE MR. WEBLOG 15-02-2019 Het te lang talmen met de aangifte van het eigen faillissement van de vennootschap door haar bestuurder, zodat de schulden zich nog meer ophopen, kan onrechtmatig zijn tegenover schuldeisers. Omgekeerd kan ook juist de aangifte van het eigen faillissement misbruik van recht opleveren en de bestuurder schadeplichtig maken tegenover bijvoorbeeld werknemers van de vennootschap. Maar […] Het bericht Premature faillissementsaangifte vennootschap kan l »»