Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Mr. Weblog

‘Maak het recht ook letterlijk toegankelijker’

door REDACTIE MR. WEBLOG 09-12-2019 Bouwrechtadvocaat Ottilie Laan en rechtenstudent Jiska Stad-Ogier bepleiten in een brief aan alle gerechtsbesturen een betere toegankelijkheid van rechtbanken voor mensen met een beperking. “Wij willen graag gewoon ons werk doen. Maar vaak werkt een gebouw niet mee, of de omstandigheden.” Deuren die te smal zijn voor een rolstoel, slecht bereikbare toiletten, het ontbreken van […] Het bericht ‘Maak het recht ook letterlijk toegankelijker’ versche »»
Mr. Weblog

Muriël Rosing benoemd tot partner bij Stibbe

door REDACTIE MR. WEBLOG 09-12-2019 Muriël Rosing wordt per 1 januari 2020 benoemd tot partner bij Stibbe in Amsterdam. Daarvoor werkte Muriël als Senior Associate bij Stibbe. Zij is gespecialiseerd in Compliance en strafrecht. Muriël Rosing geeft leiding aan een multidisciplinair (onderzoeks)team waarmee zij adviseert en procedeert op het gebied van compliance en strafrecht. Toezichthouders en opsporingsinstanties zetten fors in […] Het bericht Muriël Rosing benoemd tot partner bi »»
Mr. Weblog

Jan van Oosten benoemd tot partner bij Stibbe

door REDACTIE MR. WEBLOG 09-12-2019 Jan van Oosten wordt per 1 januari 2020 benoemd tot partner bij Stibbe in Amsterdam. Daarvoor werkte Jan als Senior Associate bij Stibbe. Hij is gespecialiseerd in Ruimtelijke omgevingsrecht. Jan van Oosten adviseert (inter)nationale ondernemingen en overheden bij complexe en grootschalige binnen- en buitenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Het (Europese) omgevingsrecht ontwikkelt zich continu. De klimaatverandering, de energietransitie […] Het be »»
Mr. Weblog

Tom van Dijk verkozen tot Overnameadvocaat van het Jaar

door REDACTIE MR. WEBLOG 09-12-2019 Tom van Dijk, partner en fusie & overnameadvocaat bij DVAN Advocaten, is verkozen tot Overnameadvocaat van het jaar 2019. Hij kreeg zijn award uitgereikt tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres op 4 december 2019. Van Dijk kreeg de award voor zijn bijzondere prestaties binnen de M&A-branche. “Tom is een jonge partner bij DVAN en heeft […] Het bericht Tom van Dijk verkozen tot Overnameadvocaat van het Jaar verscheen eerst op Mr. Onlin »»
Mr. Weblog

Barbara van Kampen over haar boek over het notariaat

door REDACTIE MR. WEBLOG 09-12-2019

Mr. van de week is Barbara van Kampen, die op 26 november 2019 haar boek Notaris in beeld presenteerde, waarin zij in tekst en infographics notaristaal wil uitleggen. Van Kampen is notaris en estate planner in Oss. Wat is Notaris in beeld voor een boek? In Notaris in beeld worden de meest voorkomende notariële begrippen […]

Het bericht Barbara van Kampen over haar boek over het notariaat verscheen eerst op Mr. Online.

»»