Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

Wezen gaat voor schijn

Arbeidsrecht in tijden van corona

door REDACTIE WEZEN GAAT VOOR SCHIJN 18-03-2020 Het zijn rare tijden. Het openbare leven komt steeds meer stil te liggen. Collegezalen, café’s en kerken zijn dicht. De schappen in de supermarkten zijn leeggetrokken. Geen blikgroente of wc-papier meer te krijgen, zo af en toe. Er spelen nu vast belangrijkere vragen, letterlijk van leven en dood. Toch wil ik hier ingaan op arbeidsrecht … Continue reading "Arbeidsrecht in tijden van corona" The post Arbeidsrecht in tijden van corona appeared fir »»
NJBlog

Leven in tijden van Corona

door TARU SPRONKEN 16-03-2020 Vooraf Taru Spronken: Wat uit juridisch oogpunt opvalt is dat de wettelijke grondslag van de maatregelen en adviezen, die door de minister-president op 12 maart 2020 zijn bekendgemaakt, niet helder is. »»
NJBlog

Leven in tijden van corona

door TARU SPRONKEN 16-03-2020 Het lijkt erop dat er nog onvoldoende tijd is geweest om dit allemaal af te stemmen en te doordenken. Maar de tijd dringt om knopen door te hakken. »»
Vallenduuk

Update maatregelen Corona virus

door REDACTIE VALLENDUUK 16-03-2020 De aanvullende maatregelen die afgelopen zondagavond zijn opgelegd door de overheid, zijn voor Vallenduuk Advocaten aanleiding geweest om haar Corona-protocol aan te passen. Graag informeren wij u hierbij welke gevolgen dit heeft voor onze dienstverlening. Alle maatregelen gelden (minstens) tot en met 6 april 2020. KantoorZowel de advocaten als het ondersteunend personeel zijn vanaf vandaag (maandag 16 maart 2020) volledig werkzaam vanuit huis. T »»
Rechtblog

Strafrechtadvocaten: sluit per direct alle rechtbanken en gerechtshoven

door REDACTIE RECHTBLOG 15-03-2020

De Nederlandse Verenigingen van Strafrechtadvocaten (de NVSA en de NVJSA) roepen de Minister van Justitie en Veiligheid en de Minister voor Rechtsbescherming, de Raad voor de Rechtspraak en het Openbaar [...]

Het bericht Strafrechtadvocaten: sluit per direct alle rechtbanken en gerechtshoven verscheen eerst op Rechtblog.

»»