Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

NJBlog

Digitaal binnentreden om escalatie te voorkomen

door CORIEN PRINS 18-03-2019 Vooraf Prins: Kijkend naar het groeiend aantal cyberaanvallen en de noodzaak de escalatie daarvan zoveel als mogelijk te voorkomen, is het zaak de discussie over (digitaal) preventief binnentreden nu reeds te voeren. »»
NJBlog

Digitaal binnentreden om escalatie te voorkomen

door CORIEN PRINS 18-03-2019 Onder welke omstandigheden moeten publieke instanties, zoals crisisorganisaties of de politie, al dan niet digitale toegang krijgen bij een digitale verstoring? »»
Rechtblog

Beveiligingscamera’s ophangen in strijd met de AVG?

door REDACTIE RECHTBLOG 18-03-2019

Zodra u (werkende) beveiligingscamera’s ophangt, heeft u in veel gevallen te maken met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG. Wees u er [...]

Het bericht Beveiligingscamera’s ophangen in strijd met de AVG? verscheen eerst op Rechtblog.

»»
Rechtblog

Ontslag op staande voet wegens masturbatie en verspreiden filmpje blijft in stand

door REDACTIE RECHTBLOG 15-03-2019

Een 29-jarige man is volgens rechtbank Den Haag terecht op staande voet ontslagen nadat hij zichzelf had bevredigd op de WC van [...]

Het bericht Ontslag op staande voet wegens masturbatie en verspreiden filmpje blijft in stand verscheen eerst op Rechtblog.

»»
NJBlog

Personenschade in vraag en antwoord

door TON HARTLIEF 11-03-2019 Vooraf Hartlief: Het personenschaderecht is anno 2019 bepaald geen homogeen geheel. Het oogt meer als een lappendeken: een bont patroon van bijzondere regels, voorzieningen en noodverbanden tegen de achtergrond van het algemene aansprakelijkheidsrecht. »»