Zoek op rechtsgebied:

Toon blog:

Toon auteur:


Zoek op type organisatie:


Door in te loggen kunt u uw persoonlijke filters activeren.

NJBlog

Algemene overheidsbesluiten alleen nog digitaal publiceren?

door TOM BARKHUYSEN 18-09-2018 Vooraf Tom Barkhuysen: het wetsvoorstel elektronische publicatie algemene bekendmakingen en mededelingen verdient grote steun maar er dreigen ook mensen verstoken te raken van actieve informatieverstrekking over voor hen potentieel belangrijke … »»
NJBlog

Algemene overheidsbesluiten alleen nog digitaal publiceren?

door TOM BARKHUYSEN 18-09-2018 Het wetsvoorstel elektronische publicatie algemene bekendmakingen en mededelingen verdient grote steun maar er dreigen ook mensen in de knel te komen. »»
Rechtblog

Goedkoop en goed scheiden: wat zijn de mogelijkheden?

door REDACTIE RECHTBLOG 13-09-2018

Tegenwoordig worden tal van mogelijkheden aangeboden waarop een (echt)scheiding geregeld kan worden. Zo kunt u beiden een eigen [..]

Het bericht Goedkoop en goed scheiden: wat zijn de mogelijkheden? verscheen eerst op Rechtblog.

»»
NJBlog

Brexit

door COEN DRION 12-09-2018 Vooraf Coen Drion: De noeste werkzaamheden aan de onderhandelings- en schrijftafel, laten zien dat 29 maart 2018 misschien wel niet de Dooms Day zal zijn die door velen wordt gevreesd. Maar business as usual? Dat ook weer niet, Brexit is geen … »»
NJBlog

Brexit

door COEN DRION 12-09-2018 De noeste werkzaamheden aan de onderhandelings- en schrijftafel laten zien dat 29 maart 2018 misschien wel niet de Dooms Day zal zijn die door velen wordt gevreesd. »»